FIRMA DE CURATENIE CONSTANTA

“Întotdeauna ne îndeplinim obiectivele, căutând să ne ridicăm deasupra așteptărilor.”

Suntem în branșă din 2009. Am descoperit pas cu pas domeniul, intrând în arena și dorindu-ne să fim:

  • competitivi;
  • integri;
  • rapizi;
  • flexibili;
  • deschisi catre orice provocare.

Ne adresăm companiilor, dar putem onora și comenzile persoanelor fizice care solicită intervenții de curățenie punctuale sau sub formă de abonamente lunare.

Contacteaza-ne


Profesionisti in curatenie

“Curățenia este singurul confort de care ai nevoie ca să ieși din zona de confort.”

E concluzia la care ajungi inevitabil după aproape un deceniu de experiență. Noi înșine am ieșit din zona de confort lucrând, paradoxal, într-un domeniu care are grijă de menținerea ei. În decursul a 11 ani, ne-am extins și prestăm servicii de curățenie profesională pentru spații de birouri și servicii conexe – curățare fațade, suprafețe nobile, tapițerii și mochete, în Constanța.

PRIMII IN CURATENIE PROFESIONALA

“Întotdeauna ne îndeplinim obiectivele, căutând să ne ridicăm deasupra așteptărilor.”

“Întotdeauna ne îndeplinim obiectivele, căutând să ne ridicăm deasupra așteptărilor.”

Am devenit rapid una dintre firmele reputate de servicii de curățenie profesională din Constanța și ocupăm un loc de top în opțiunile clienților noștri. În timp, am fost aleși cu încredere și apreciați de peste 200 de companii cu ADN divers: de la firme mici, medii & mari și până la clădiri de birouri, hoteluri, cluburi, restaurante, centre comerciale, spații de depozitare și de producție și altele.

Standardul #curatenieProfi este:

  • construit în jurul relației pe care o dezvoltăm cu clienții și cu angajații noștri. Ne selectăm cu atenție angajații, iar, pe teren, aceștia sunt permanent coordonați de un șef de echipă. Adaptăm oferta noastră permanent la nevoile dvs. specifice;
  • bazat pe integritate;
  • vizează asigurarea unor servicii prompte și de garanție a calității. Serviciul de curățenie se încheie atunci când clientul este pe deplin mulțumit. Ne înnoim permanent aparatura și produsele profesionale de curățenie și păstrăm raportul corect calitate-preț;
  • cultivă relațiile comerciale bazate pe încredere, transparență, profesionalism, rapiditate și eficientă;