CurățenieProfi, povestea confortului


Toate lucrurile bune încep “pe curat”
2009 .vs. 2018

O poveste de business poate fi spusă în cifre de afaceri, grafice, număr și retenție de clienți. Și noi procedăm la fel atunci când ni se cere. Însă considerăm că acestea vin și sunt mulțumitoarea dacă avem o bază bună. Un punct de plecare pe care să construiești rapid, eficient și sigur. Iar, pentru noi, punctul de plecare l-a reprezentat tocmai dorința de a ieși din zona de confort.

Așadar, cum să spunem povestea unei afaceri de la 0, despre curățenie și confort, crescută după regula primordială a antreprenoriatului?
Simplu. Precum povestea...confortului din trei în trei

Efectul curățeniei este unul extraordinar pentru ca e direct legata de felul în care ne simțim. Acea senzație de eliberare, acel sentiment clar că poți face orice după ce ai făcut curățenie, ne-au ajutat să construim CurătenieProfi.
De aceea, ne place să spunem că “toate lucrurile bune încep “pe curat”. Un confort minimal este necesar pentru a te dezvoltă.
E ceea ce ne-a inspirat de-a lungul anilor și ne-a făcut să ne dorim să creștem nu doar cantitativ ci, mai ales, calitativ. Dorința de furniza confort ne-a scos de fiecare dată din zona noastră de confort.
#primii3

Am început în 2009 cu o idee scrisă pe o foaie de hârtie. Ideea s-a transformat în acțiune cu un aspirator, o mașină și câteva telefoane date cunoscuților. Fără să știm, începeam să ne punem la punct o rețea de colaboratori. Timp de trei ani, serviciile noastre au fost strict axate pe zona business to consumer.
#următorii3

La final de 2011, o dată cu intrarea în portofoliu a IMMOFINANZ și a Centrului Comercial Maritimo, am reinvestit în dotări noi, în mașini autoutilitare, am suplimentat echipele și am început să simțim ce înseamnă să joci în liga mare. Noi rămâneam la fel, ritmul se schimbă.
#alți3

Peste alți trei ani, am început un intens proces de investiții, atât din punct de vedere al dotărilor tehnice cât și din punctul de vedere al echipei. Ne-am dat seama că noi, Curățenie Profi, suntem și vom fi, întotdeauna, “trupa focusată” pe teren, coordonată cu grijă și atenție de managerii noștri regionali.
#nouăDeja

Nouă ani mai târziu, avem peste 20.000 de metri pătrați în care asigurăm curățenia de întreținere zilnic, peste 25.000 de metri pătrați în care asigurăm servicii de curățenie generală și după constructor lunar, un parc auto performant și o gama de utilaje profesionale, făurind confort pentru peste 200 de clienți anual.
Fresh from Instagram: