Făurarii confortului
 
În 2018, CuratenieProfi știe că toate lucrurile bune încep pe curat. E ținută în frâie de doi antreprenori - Daniel Deaconu și Iulian Gigea - care se cunosc din copilărie și care au învățat, de-a lungul anilor, regula jocului. Fac parte din marea tablă de șah a mediului de afaceri, pun integritatea pe primul loc și trăiesc după regula calității - “întotdeauna e loc de mai bine”.
 
Să dezvolți un business presupune să ieși din propria ta zonă de confort. Derulând filmul, ne dăm seama că e ceea ce am făcut sistematic.
Ceea ce a început ca un plan de afaceri făcut de Daniel, la final de studenție, a ajuns o afacere care, de-a lungul anilor, și-a mărit portofoliul și a reinvestit strategic și progresiv.
 
Singurul lucru de care am avut nevoie pentru a crește a fost “curățenia”. Vorbim aici și de o curățenie metaforică, desigur.
 
Ne-am achitat de fiecare dată cu seriozitate obligațiile, am fost deschiși și întotdeauna onești în opțiunile noastre, atenți la detalii și la asocieri. Astăzi, la aproape un deceniu, știm că toate lucrurile bune încep...pe curat.
Pentru a spori calitatea confortului pe care îl livrăm, am ales să ne asumăm riscuri calculate, am rămas flexibili dar și fideli obiectivelor noastre strategice:
  • calitate crescută,
  • încredere,
  • perseverență.
Am atras, de-a lungul timpului, parteneri care au rezonat cu valorile noastre de temelie - integritate și atenție la detalii. Aceștia au înțeles că e responsabilitatea fiecăruia dintre noi să fim mai buni pentru ca mediul în care ne dezvoltăm să fie:
  • mai sigur,
  • mai competitiv,
  • mai deschis oportunităților.
Daniel Deaconu, fondatorul CuratenieProfi, este antreprenor de generație tânăra, care crede în puterea integrității în mediul de business. Vizunea sa conturează un viitor în care, asumându-ne responsabilitatea individuală, putem construi o societate mai bună. Planurile sale includ acțiuni care să implice tinerii, e convins de potențialul antreprenorial al României și consideră că prin flexibilitate, respect reciproc și formare continuă putem depăși orice obstacol.

Daniel Deaconu, idealistul
#făuraruldeconfort

 
Iulian Gigea este antreprenor serial, CuratenieProfi fiind deja al treilea business la a cărui dezvoltare ajută. Sosirea lui Iulian ca asociat a marcat și extinderea livrării serviciilor de curățenie profesională la nivel național. Focusat, organizat și foarte atent la detalii, Iulian crede că prin efortul necesar orice poate fi pus pe piață. Nu de puține ori a facilitat servicii de curățenie direct la client sau a asistat echipele doar pentru a se asigura de calitatea finală a lucrării. Sunt momente care l-au definit ca antreprenor și care i-au adus porecla de “realistul”.

Iulian Gigea, realistul
#făuraruldeconfort
Fresh from Instagram: