Făurarii confortului
 
În 2018, CuratenieProfi știe că singurul lucru de care ai nevoia sa iesi din zona de confort e curatenia.
 
Lucram cu atentie la detalii din 2009. Inceputa ca un business antreprenorial, Curatenie Profi a crescut organic iar, astazi, reuneste o echipa puternica, special pregatita in implementarea dupa standardele consacrate de calitate a conceptului propriu de curatenie - “faurirea de confort”.
 
Curatenia profesionala savarsita de #faurariiConfortului incepe cu promisiunea ca toate lucrurile bune incep pe curat iar, ca sa o onoram, am adunat, pe langa echipa special pregatitia, tehnologiile de ultima generatie in curatenie profesionala & de birouri si voia-buna.
Astfel, a rezultat ceea ce noi numim mixul #curatenieProfi care a raspuns asteptarilor NeverSea, Carrefour, Decathlon, Street Delivery si multi altii pe care ii puteti vedea AICI.
 
Ne-am achitat de fiecare dată cu seriozitate obligațiile, am fost deschiși și întotdeauna onești în opțiunile noastre, atenți la detalii și la asocieri. Astăzi, la aproape un deceniu, știm că toate lucrurile bune încep...pe curat.
Pentru a spori calitatea confortului pe care îl livrăm, am ales să ne asumăm riscuri calculate, am rămas flexibili dar și fideli obiectivelor noastre strategice:
  • calitate crescută,
  • încredere,
  • perseverență.
Am atras, de-a lungul timpului, parteneri care au rezonat cu valorile noastre de temelie - integritate și atenție la detalii. Aceștia au înțeles că e responsabilitatea fiecăruia dintre noi să fim mai buni pentru ca mediul în care ne dezvoltăm să fie:
  • mai sigur,
  • mai competitiv,
  • mai deschis oportunităților.
Fresh from Instagram: