Servicii

Curatenie Profi ofera prin contract, servicii profesionale de curatenie pentru cladiri de birouri, centre si spatii comerciale, mall-uri, sedii de banci, showroom-uri, hale si depozite industriale, cluburi, restaurante, institutii, gradinite si scoli private, apartamente, case si vile.

CURATENIE LA DOMICILIU

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-9-320x270.png

Curatenie asociatii de locatari

Curatenie pentru asociatii de locatari in Constanta si Bucuresti dar si in localitatile din judet. Curatenia de intretinere pentru asociatiile de locatari are frecventa zilnica, bisaptamanala sau saptamanala. Curatenie Profi ofera solutii presonalizate pentru fiecare client in parte.

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-8-320x270.png

Curatenie de intretinere

Curatenie de intretinere in Constanta si Bucuresti dar si in localitatile din judet in cladiri de birouri, centre / spatii comerciale, mall-uri, sedii de banci, showroom-uri, hale si depozite industriale, cluburi, restaurante, institutii, gradinite si scoli private, apartamente, case si vile.

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-6-320x270.png

Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor in Constanta si Bucuresti dar si in localitatile din judet in cladiri de birouri, centre / spatii comerciale, mall-uri, sedii de banci, showroom-uri, hale si depozite industriale, cluburi, restaurante, institutii, gradinite si scoli private, apartamente si case.

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-7-320x270.png

Curatenie generala

Curatenie generala in Constanta si Bucuresti dar si in localitatile din judet in cladiri de birouri, centre si spatii comerciale, mall-uri, sedii de banci, showroom-uri, hale si depozite industriale, cluburi, restaurante, institutii, gradinite si scoli private, apartamente, case si vile.

CURATENIE PROFESIONALA

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-3-320x270.png

Curatenie inainte si dupa petreceri, targuri, expozitii si alte evenimente

Curatenie Profi intelege nevoia dumneavoastra de a pregati intr-un timp scurt o petrecere, o expozitie sau un eveniment, tocmai de aceea suntem specializati in a oferi solutii pentru a realiza curatenia rapid si eficient.

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-4-320x270.png

Spalare si curatare profesionala mochete si covoare

Spalare si curatare profesionala mochete si covoare in Constanta si Bucuresti dar si in localitatile din judet. Prin acest procedeu se elimina praful si fibrele moarte din mocheta, astfel suprafata este pregatita pentru spalare

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-5-320x270.png

Spalare si curatare profesionala pardoseli

Spalare si curatare profesionala pardoseli in Constanta si Bucuresti dar si in localitatile din judet. Suprafete precum marmura, mozaic, granit, gresie, linoleum si parchet sunt curatate si decapate folosind utilaje profesionale precum si solutii dedicate fiecarui tip de pardoseala.

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-7-320x270.png

Spalare si curatare profesionala pentru tapiterii

Se elimina praful si fibrele moarte, astfel suprafata este pregatita pentru spalare, se spala suprafata prin procedeul injectie/extractie – se va efectua cu un aparat profesional; in urma acestui procedeu vor fi indepartate petele de murdarie de pe suprafata si culorile tapiteriei vor fi impropatate;

CURATENIE INDUSTRIALA

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-1-320x270.png

Curatenie in santier

In cladiri de birouri, centre si spatii comerciale, mall-uri, sedii de banci, showroom-uri, hale si depozite industriale, cluburi, restaurante, institutii, gradinite si scoli private, apartamente, case si vile.

http://curatenieprofi.ro/wp-content/uploads/2015/10/servicii-2-320x270.png

Curatenie industriala

Curatenie industriala in Constanta si Bucuresti dar si in localitatile din judet. Curatenie Profi preia comenzi pentru curatenie industriala in hale, service-uri auto, depozite, magazine de desfacere, spatii de productie etc.