servicii-6

Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor in Constanta si Bucuresti, dar si in localitatile din judet in cladiri de birouri, centre si spatii comerciale, mall-uri, sedii de banci, showroom-uri, hale si depozite industriale, cluburi, restaurante, institutii, gradinite si scoli private, apartamente, case si vile.

  • inspectarea initiala si comunicarea necesarului de lucrari Beneficiarului;
  • curatarea resturilor de materiale de constructii de pe toate suprafetele (geamuri, pervazuri, tamplarie, calorifere, pardoseli, plinte, mobilier, usi interioare si exterioare, tocuri de usi, intrerupatoare, prize etc);
  • indepartarea molozului si aspirarea prafului;
  • indepartarea etichetelor si foliilor de pe mobilier, geamuri, pervazuri, tamplarie, usi etc;
  • curatarea si lustruirea tututror suprafetelor cu solutii speciale (geamuri, pervazuri, tamplarie, calorifere, pardoseli, plinte, mobilier, usi interioare si exterioare, tocuri de usi, intrerupatoare, prize etc);
  • curatarea si dezinfectarea obiectelor sanitare, a faiantei si a gresiei din bai;
  • curatarea si dezinfectarea suprafetelor din bucatarie (gresie, faianta, aparate electrocasnice etc);
  • in cazul aparitiei unor situatii neprevazute in contract, se va comunica Beneficiarului, iar executia acestora in caz de solicitare se va tarifa suplimentar.
tag

Tarife: 5 – 7 Ron / mp / luna la care se adauga TVA.

TARIFELE AU CARACTER STRICT INFORMATIV.

Toate tarifele se negociaza in functie de suprafata, de gradul de murdarie si de personalul necesar realizarii interventiilor.

Pentru a primi o oferta de pret accesati acum pagina SOLICITA OFERTA, completati campurile cu datele dumneavoastra de contact si cu toate detaliile despre spatiul in care doriti efectuarea curateniei si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Pentru clientii din afara municipiului Constanta care solicita serviciile Curatenie Profi, se va percepe un cost suplimentar pentru transport.
Oferta finala de pret se va stabili dupa evaluarea spatiului si in urma discutiei avute la fata locului.